Πρόσκληση στα εγκαίνια του Βιβλιοπωλείου Αρχέτυπο, Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, Θεσσαλονίκη. Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, στις 8 το βράδυ. 

bookstore Archetypo.jpg

Λένε, ότι ένα καλό βιβλιοπωλείο είναι θεραπευτήριο για το νου και την καρδιά… Με αυτή την ιδέα ως κίνητρο και οδηγό, η οικογένεια των εκδόσεων Αρχέτυπο και του περιοδικού ΑΒΑΤΟΝ δημιουργήσαμε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το Βιβλιοπωλείο Αρχέτυπο.

Ένα χώρο ζεστό, ξεχωριστό, με τα πιο ποιοτικά βιβλία όλων των ελληνικών εκδοτικών οίκων, καθώς και μια προσεγμένη συλλογή από ξενόγλωσσα, που παράλληλα θα φιλοξενεί παρουσιάσεις, ομιλίες, εκθέσεις, δρώμενα, προβολές ταινιών, σεμινάρια.

Ένα βιβλιοπωλείο-πρόταση που θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματικών, από τη Λογοτεχνία, την Ποίηση, το Παιδικό Βιβλίο, την Ιστορία, την Πολιτική, τη Νέα Επιστήμη, τη Φιλοσοφία, την Ψυχολογία, μέχρι την Πνευματικότητα, τις Ιερές Παραδόσεις, την Αυτοβοήθεια, την Ποιότητα Ζωής, την Τέχνη, το Φανταστικό.

Σήμερα, μετά από τρεις μήνες προετοιμασιών, το όραμά μας έγινε πραγματικότητα και το βιβλιοπωλείο μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους φίλους και τις φίλες του καλού βιβλίου.

Έχουμε λοιπόν τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια της νέας μας αυτής δημιουργικής προσπάθειας, την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, στις 8 το βράδυ, στο Βιβλιοπωλείο Αρχέτυπο, Χρυσοστόμου Σμύρνης 8 (κάθετος στην Προξ. Κορομηλά), τηλ. 2310 429200.

Σας περιμένουμε!