Οι εκδόσεις Αρχέτυπο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ του Στέφανου Ελμάζη

eswteres
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας, ενώ θα προλογίσει ο συγγραφέας & σύμβουλος έκδοσης του ΑΒΑΤΟΝ, Ιορδάνης Πουλκούρας.

Επίσης αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη.

Πέμπτη 10 Απριλίου, ώρα 8.00 μ.μ. στο,

Booze Cooperativa (Etage Litteraire)

Κολοκοτρώνη 59Β, Στοά Κουρτάκη, 1ος όροφος
Τ: 2310429200, 2103211414

Περιγραφή:

«Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η ελπίδα απέναντι στην κρίση που βιώνουμε, έγκειται στο όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι αληθινά να νιώσουν την ανάγκη να αναρωτηθούν βαθιά για τη ζωή τους: Γιατί δουλεύω,  γιατί διασκεδάζω, τι σκοπό εξυπηρετούν όλα αυτά που κάνω; Γιατί εντέλει ζω; Ποιος είμαι; (…) Χρειαζόμαστε ένα άλλο είδος κατανόησης. Χρειάζεται να αντιληφθούμε ότι προκειμένου να ζήσουμε τη ζωή που βαθιά επιθυμούμε, πρέπει να αλλάξει αυτή καθαυτή η ανθρώπινη εμπειρία μας, συμπεριλαμβανομένης της δομής των αντιλήψεών μας, των σκέψεων και των συναισθημάτων μας».

Τα σημαντικότερα κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο ΑΒΑΤΟΝ και άλλα που εμφανίζονται για πρώτη φορά, περιέχονται στο βιβλίο αυτό του Στέφανου Ελμάζη, δημιουργού και διευθυντή του περιοδικού ΑΒΑΤΟΝ και των εκδόσεων Αρχέτυπο. Κείμενα που προσπαθούν να φωτίσουν τα μεγάλα ζητήματα της ύπαρξης από την οπτική μιας ουσιαστικής γνώσης, προς την κατεύθυνση μιας νέας κατανόησης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο αυθεντική ζωή.