ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου Εσώτερες Διαστάσεις του Στέφανου Ελμάζη, οι εκδόσεις Αρχέτυπο σας προσκαλούν σε τρεις ξεχωριστές παρουσιάσεις:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, στις 8 το βράδυ
στην Τσαγερί Ζώγια
(Κομνηνών 18, 1ος όροφος Τ: 2310244702)

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας, ενώ θα προλογίσουν ο δραματοθεραπευτής και σύμβουλος έκδοσης του ΑΒΑΤΟΝ, Ντέμης Κυριάκου, και η συγγραφέας Δήμητρα Νικολαΐδου.


 ΑΘΗΝΑ
Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, στις 8 το βράδυ
στο Booze Cooperativa (Etage Litteraire)
(Κολοκοτρώνη 59Β, Στοά Κουρτάκη, 1ος όροφος, Τ: 210 3211414)

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας, ενώ θα προλογίσει ο συγγραφέας & σύμβουλος έκδοσης του ΑΒΑΤΟΝ, Ιορδάνης Πουλκούρας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη.


 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, στις 8 το βράδυ
στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης
(Oδός 1821, Νο 10, Τ: 2810227500)

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας, ενώ θα προλογίσει η βιολόγος Θάλεια Πολυχρονάκη. Επίσης αποσπάσματα απο το βιβλίο θα διαβάσει η δασκάλα Γιόγκα, Ζακελίνα Πατεράκη.

Εσώτερες Διαστάσεις

eswteres εξωφυλο

Περιγραφή:

«Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η ελπίδα απέναντι στην κρίση που βιώνουμε, έγκειται στο όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι αληθινά να νιώσουν την ανάγκη να αναρωτηθούν βαθιά για τη ζωή τους: Γιατί δουλεύω,  γιατί διασκεδάζω, τι σκοπό εξυπηρετούν όλα αυτά που κάνω; Γιατί εντέλει ζω; Ποιος είμαι; (…) Χρειαζόμαστε ένα άλλο είδος κατανόησης. Χρειάζεται να αντιληφθούμε ότι προκειμένου να ζήσουμε τη ζωή που βαθιά επιθυμούμε, πρέπει να αλλάξει αυτή καθαυτή η ανθρώπινη εμπειρία μας, συμπεριλαμβανομένης της δομής των αντιλήψεών μας, των σκέψεων και των συναισθημάτων μας».Τα σημαντικότερα κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο ΑΒΑΤΟΝ και άλλα που εμφανίζονται για πρώτη φορά, περιέχονται στο βιβλίο αυτό του Στέφανου Ελμάζη, δημιουργού και διευθυντή του περιοδικού ΑΒΑΤΟΝ και των εκδόσεων Αρχέτυπο. Κείμενα που προσπαθούν να φωτίσουν τα μεγάλα ζητήματα της ύπαρξης από την οπτική μιας ουσιαστικής γνώσης, προς την κατεύθυνση μιας νέας κατανόησης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο αυθεντική ζωή.

  • ISBN: 978-960-421-207-1
  • Σελίδες: 288
  • Διαστάσεις: 14 Χ 21 εκατ.

ΤΙΜΗ: 15,50 €