Αν σκέφτεσαι κάποιο βιβλίο που θα ήθελες να διαβάσεις και δεν υπάρχει πουθενά… μάλλον θα πρέπει να το γράψεις! Μια φρέσκια ιδέα με την υποστήριξη και την εμπειρία των εκδόσεων Αρχέτυπο http://www.mystory.gr/

Το γράψιμο ενός βιβλίου είναι τέχνη, όπως το φτιάξιμο ενός ρολογιού.
ΖΑΝ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΡΙΓΙΕΡ

Καθημερινά συναντάμε δεκάδες «τεχνίτες» σαν αυτούς που περιγράφει ο Μπριγιέρ, που πάνω από λευκά χαρτιά και οθόνες υπολογιστών παιδεύονται να μεταμορφώσουν τις ιδέες, τις ιστορίες και τις σκέψεις τους σε κείμενο και λέξεις.
Και όταν η τόσο μαγική αλλά και επίπονη αυτή διαδικασία ολοκληρωθεί, συνήθως το πράγμα σταματάει εκεί. Είτε οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, είτε η έλλειψη ενδιαφέροντος από τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους, είτε η μη δυνατότητα πρόσβασης στον κόσμο την εκτύπωσης και διακίνησης ενός βιβλίου, αφήνουν τις περισσότερες φορές την προσπάθεια ανολοκλήρωτη. Ωστόσο, όπως ο σκοπός ενός ρολογιού είναι να δείχνει την ώρα στους ανθρώπους, έτσι και ενός καλού βιβλίου είναι να καταλήξει στα χέρια των αναγνωστών του.
Αυτό το χάσμα έρχεται να καλύψει το mystory.gr, το νέο όνομα των αυτοεκδόσεων στην Ελλάδα. Μια φρέσκια δημιουργική ομάδα από γραφίστες, επιμελητές, φιλόλογους και εν γένει ανθρώπους του βιβλίου, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν το έργο κάθε νέου ή έμπειρου συγγραφέα να αποκτήσει σάρκα και οστά. Γρήγορα, οικονομικά (χωρίς περιττά κόστη), ποιοτικά και πάνω απ’ όλα υπό την πλήρη εποπτεία και έλεγχο του δημιουργού του.
Με την υποστήριξη και την εμπειρία των εκδόσεων Αρχέτυπο (με συνεχή και επιτυχημένη παρουσία 15 χρόνων στα εκδοτικά δρώμενα) που έχουν στο ενεργητικό τους εκατοντάδες τίτλους, αρκετοί εκ των οποίων best-seller, οι άνθρωποι του mystory.gr τώρα με μεράκι και ενθουσιασμό είναι εδώ για να σάς προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους!