Βιωματικό Σεμινάριο με τον Στέφανο Ελμάζη

Μαθαίνοντας να Ακούω Πραγματικά τον Εαυτό μου και τους Άλλους

 

«Όταν κανείς είναι ήρεμος και ακούει, αρχίζει να έρχεται σε επαφή με ένα μυστηριώδες στοιχείο που υπάρχει μέσα στον καθένα μας, το οποίο μπορεί να μας μεταμορφώσει και να μας βοηθήσει να αλλάξουμε τον κόσμο».

WILLIAM SEGAL

Όλη μας η ζωή εξαρτάται από το πόσο στ’ αλήθεια είμαστε ικανοί να ακούμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Εξαιτίας της ταύτισής μας με το «θόρυβο» της εξωτερικής ζωής αλλά και τις προσωπικές μας αντιδράσεις, δεν ακούμε τι το εσώτερο κέντρο της ύπαρξής μας συνεχώς μας λέει.

Εάν μπορούσαμε πραγματικά να ακούσουμε, η καθημερινότητά μας θα ήταν πολύ πιο εύκολη και οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους πολύ καλύτερες.

Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε στο βιωματικό αυτό σεμινάριο, μέσα από συζητήσεις, διαλογιστικές τεχνικές και ειδικές ασκήσεις.

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

10 π.μ. έως 6 μ.μ.

Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Δημιουργικής Έκφρασης

(Κρυστάλλη 10, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη)

Συμβολική τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

(Περιλαμβάνεται το κόστος της αίθουσας, καφές-τσάι κλπ.

και ελαφρύ γεύμα)

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΑΒΑΤΟΝ

κ. Μαρία Χατζινά, τηλ. 2310 226166

 

O Στέφανος Ελμάζης σπούδασε Θετικές Επιστήμες. Το 1998 δημιούργησε το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ και τις εκδόσεις Αρχέτυπο τα οποία εξακολουθεί και διευθύνει μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, τα τελευταία 25 χρόνια ασχολείται σοβαρά με αυτό που ονομάζεται «γνώση του εαυτού» και εργάζεται σταθερά με ομάδες πάνω στην πρακτική της αρμονικής ανάπτυξης του ανθρώπου ή ανάπτυξη της συνειδητότητας.

Σχετικά με τα θέματα αυτά έχει δώσει πολλές διαλέξεις και έχει καθοδηγήσει πολλά σεμινάρια, ενώ κείμενα και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και βιβλία. Τον Ιανουάριο του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του βιβλίο με τίτλο Να σου πω μια ιστορία; Στιγμές σοφίας απ’ όλο τον κόσμο.